School Drink – Wake Up Johnny

Mire való a School Drink?


 

Ez egy olyan új generációs üdítő ital, ami a mai fiatalok túlterheltsége ellen lett megalkotva. A school drink kiválóan alkalmas a diákok - és az irodai dolgozók - délelőtti fáradságának a megszűntetésére.

 

Miért ez az első számú iskolai ital ?


 

Azért, mert a School Drink kizárólag olyan természetese összetevőket és vitaminokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással bírnak a fejlődő idegrendszerre, és koffein nélkül fokozzák a figyelmet, szűntetik meg a délelőtti fáradtságot.


Gyermekeink felnőtté válása már az iskolapadban elkezdődik, ahol olyan - számukra erős - követelményeknek kell nap, mint nap megfelelni, mint nekünk, felnőtteknek.

Vagyis ha azt tapaszrtaljuk, hogy gyermekünk minden egyes nap kimerült, és fáradt és már a játékhoz sincs kedve, nincs min csodálkozni. és bár a követelményeket csökkenteni nem tudjuk, megoldást találhatunk.

A School Drink az egyetlen olyan üdítő ital, ami mesterséges anyagok nélkül veszi fel a harcot a délelőtti fáradsággal, kimerültséggel és a hiperkativitással, hiszen már egyetlen palacknyi üdítő ital annyi vitamint tartalmaz, ami feltölti a szervezetet.

Az A vitaminban bővelkedő School Drink első sorban a fejlődő szervezet idegrendszerére és a szemidegekre bír jótékony hatással, azonban segít a hiperaktivitás és a fárdatság legyőzésében is.

Fogyasztása minden diák - általánostól a felső oktatásig - és szellemi dolgozó számára ajánlott a délelőtti álmosság és fejfájás leküzdése- és a koncentrációs képesség növelése érdekében.

A diákok új üdítő italát a mai dívatos ízekben - lime, bodza, narancs és mangó - ízekben gyártjuk, cukor hozzáadása nélkül! Utóbbi tulajdonsága lévén a School Drink a cukorbetegek és a speciális étrendet követők számára is tökéletes.