Másnaposság elleni ital – Wake Up Johnny

Másnaposság elleni ital

Másnaposság elleni ital – gyógyír a másnaposságra

Ha esetleg egy orvost kérdezünk meg arról, hogy mit tegyünk, mit tehetünk a másnaposság ellen, milyen gyógyírt javasol egy átmulatott éjszaka után kialakult másnaposság tüneteire biztosan azt a választ kapjuk, hogy ne igyunk alkohol tartalmú italt, vagy csak nagyon keveset, ügyeljünk a mértékletességre. Vannak azért olyan élethelyzetek, olyan események az életünkben, amikor szinte mindenkinél előkerül egy-egy üveg bor, vagy akár több is. Gondoljunk csak például egy gyermek születésére, azokra a jól megszervezett tejfakasztó bulikra, vagy éppen a diplomaosztóra, vagy akár egy szülinapra, legény- és lánybúcsúra, esküvőre, de egy-egy sikeres vizsgaidőszak is jó ok lehet az ünneplésre.

Az interneten keresgélve számtalan másnaposság elleni ital receptjét találhatjuk meg, sőt ismerőseink körébe is keringenek legendák egy-egy tuti módszerről, amelyek segítenek megszüntetni, vagy mérsékelni a másnaposság tüneteit.

Másnaposság elleni ital – nincs többé házi praktika

A másnaposság fő oka az alkoholfogyasztás okozta jelentős folyadékveszteség, hiszen az alkohol hatására sok víz távozik a szervezetből, illetve a másnaposság tüneteinek kialakulásához nagymértékben hozzájárulnak az elfogyasztott alkoholban található mérgek is. A másnaposság erőssége az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenes arányosságban nő, azonban erőssége egyénfüggő is.

Wake Up Johnny Drink – az egyetlen igazi másnaposság elleni ital

Azon kívül, hogy kellemes gyümölcsös íze van, támogatja a szervezetbe került alkohol rendkívül gyors lebontását.

Mint ahogy a legtöbb másnaposság elleni italra, így az általunk forgalmazottra is jellemző, hogy pozitív hatással van szervezetünkre egy átmulatott éjszaka után, hiszen mivel felgyorsítja az enzimatikus alkohol lebomló folyamatokat, így segít leküzdeni a másnapossággal járó kellemetlen tüneteket, mint például a fejfájás, hányinger.

Mikor célszerű a másnaposság elleni ital fogyasztanunk?

A Wake Up Johhny másnaposság elleni italt szinte bármikor fogyaszthatjuk, hiszen frissítő és kiváló energetizáló hatással bír az emberi szervezetre, mindezek mellett kellemes gyümölcsös szénsavas üdítőital, amelyet akár koktél készítésére is használhatunk. Másnaposság elleni italunkat tehát nem csupán alkoholfogyasztás előtt, közben és után fogyaszthatjuk.