Wake Up Johnny – Wake Up Johnny

Mire jó a Wake Up Johnny drink? 


 

Ha te sem szeretsz másnaposan ébredni egy-egy jól sikerült este után vagy fontos megjelenésed van másnap és nem akarod, hogy gyötörjön a fejfájás, akkor Johnny tudja a megoldást. 

 

Mitől ez az igazi hangover drink? 


 

A frissítő  trópusi íz mögött olyan összetevők találhatóak, amelyek nem csak segítik az alkoholt lebontását, hanem fel is gyorsítják ezt a folyamatot. Vagyis mostantól rövidebb idő alatt érheted el szédülés és gyomorfájás mentes állapotot.


A Wakeup Johnny Drink tulajdonképpen nem más, mint egy szuper másnaposság ellenni ital, amely segít a szervezetbe került alkoholt semlegesíteni, illetve megakadályozni az esetlegesen kialakuló másnaposság kellemetlen tüneteit, mint például a fejfájás, szédülés, hányinger, dehidratáltság érzése. Mindezt teszi úgy, hogy egy kellemes gyümölcs ízű üdítőitalról van szó, amelyet akár koktél alapanyagként is felhasználhatsz, így tuti elkerül a másnaposság.

A Wakeup Johnny Drink fogyasztásával nincs szükség házi praktikákra, nem kell többé a tanácsokat hallgatnod, hogy mit egyél vagy igyál, csak hogy könnyebb legyen a másnap.  A Wakeup Johnny Drink ráadásul nem tartalmaz koffeint, viszont más szervezünk számára hasznos vitamint és ásványi anyagot igen.

Legyen szó akár szülinapi buliról, diplomaosztóról vagy éppen legénybúcsúról vagy lánybúcsúról, mindegy mit ünnepeltek a Wakeup Johnny Drink segít, hogy a másnap ne járjon kellemetlen, kínzó gyötrelmekkel, csak a buli emléke marad felejthetetlen.

Kellemes gyümölcsös ízével nem csak a másnaposságot kerülhetjük el, összetételének köszönhetően frissítő és kiváló energetizáló hatással van szervezünk működésére. Így akár egy fárasztó munkanapon is bármikor fogyaszthatjuk, ha egy kis felfrissülésre van szükségünk. Wakeup Johnny Drink tehát nem csak alkoholfogyasztás előtt, közben és után fogyaszthatjuk, hanem amikor csak szeretnénk.