Hangover drink – Wake Up Johnny

Hogy mi is az a hangover drink?

Tudjátok, volt az a film, amiben négy pasi egy fergeteges legénybúcsún vesz rész és másnap teljes filmszakadás. Ha a film készítői ismerték volna a Wake Up Johhny hangover drinket, ez a film nem készült volna el, hiszen a hangover drink nem más, mint egy alkoholsemlegesítést elősegítő üdítőital, amely segít leküzdeni illetve megakadályozni a másnapossággal járó kellemetlen tüneteket.

Hangover drink  – a buli folytatódik

Számtalan házi praktika, csodaszer és varázsital receptje él a köztudatban, amelynek segítségével könnyebbé tehetjük egy átmulatott éjszaka után következő napot. Ezek között a fortélyok között végtelen számú variációt ismerünk, van köztük biztosan több olyan, amit már te is kipróbáltál és esküszöl rá és van jó néhány, ami semmit sem ér és még ráadásul pocsék íze is van, de az is lehet, hogy mindennek a tetejébe, hogy nem is segít, csak tovább ront a helyzeten. Ne aggódj, nem fogunk újabb házi receptúrával, praktikával traktálni, hiszen nekünk tuti tippünk van a másnaposság tüneteinek csökkentésére és ez nem más, mint a Wake Up Johhny hangover drink.

Miben rejlik a Wake Up Johhny hangover drink titka?

A Wake Up Johhny hangover drink nagymértékben elősegíti a szervezetbe kerülő alkohol lebontását, mindemellett frissítő trópusi gyümölcsízű üdítőitalról van szó, amelyből akár koktél is készíthető, így biztosan messzire elkerül a másnap.

Ha egy kicsit tudományosabb szemszögből közelítjük meg a hangover drink élettani hatásait szervezetünkre, úgy legnagyobb előnyének azt a tényt tekinthetjük, hogy felgyorsítja az enzimatikus alkohol lebontásának folyamatát, így csökkentve a másnaposság tüneteit.

A hangover drink kellemes ízét biztosító gyümölcsökben található fruktóz a szervezetünkben a glükóz molekula egy bizonyos formájává alakul át, ennek lebontása elősegíti a szervezet NADH kofaktor szintjét, mely hozzájárul a hangover drinkben lévő antioxidánsokkal az oxidáció során létrejött szabadgyökök közömbösítéséhez, ezen hatásoknak összességének köszönhetően mérséklődnek, sőt nem alakulnak ki a másnaposságra jellemző tünetek (pl. fejfájás, émelygés).